Deelnemen

UPDATE 10-4-2022

Inmiddels heeft het bestuur besloten een Alternatieve Elfsteden Oldtimer Rally te organiseren op 28 mei 2022. I.v.m. de korte periode om e.e.a. te organiseren zal dit een 'uitgeklede' versie zijn. Wel langs alle 11 steden, maar zonder Rondje Gaasterland op vrijdag, evenemententent, feestavond en minder deelnemers.  

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

=== 

Let wel: alleen auto's en motoren tot en met het bouwjaar 1949 kunnen deelnemen!

Het bestuur van de Stichting zal begin januari de deelnemers van de laatste drie gehouden Rally’s een uitnodigingsbrief sturen Ingeschrevenen die de laatste aaneengesloten drie jaren niet hebben deelgenomen worden uit het bestand verwijderd. (2020, 2021 en 2022 niet meegerekend)

Bij de uitnodiging zit een inschrijfformulier dat zo spoedig mogelijk dient te worden ingezonden. Op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren worden namelijk de startnummers uitgegeven, tot het quotum is bereikt.

Maximaal kunnen 600 voertuigen worden ingeschreven (zo'n 400 auto’s en 200 motorfietsen). Deelnemers die te laat hun inschrijfformulier hebben geretourneerd, worden op een reservelijst geplaatst en blijven in het bestand van de stichting staan (ook weer op volgorde van binnenkomst). Bij een afmelding wordt vanaf deze lijst 'aangevuld'; hierover zal via de mail contact worden opgenomen. Sowieso ontvangen de mensen die op de wachtlijst staan het jaar daarop gewoon weer een uitnodiging met inschrijfformulier.