Deelnemen

Voor de 34e editie op 1 juni 2019 zijn wij weer hard aan de slag.

Let wel: alleen auto's en motoren tot en met het bouwjaar 1949 kunnen deelnemen!

Het bestuur van de Stichting zal begin januari de deelnemers van de laatste drie gehouden Rally’s (2018, 2017 en 2016) een uitnodigingsbrief gestuurd. Ingeschrevenen die de laatste aaneengesloten drie jaren niet hebben deelgenomen worden uit het bestand verwijderd. Bij de uitnodiging zit een inschrijfformulier dat zo spoedig mogelijk dient te worden ingezonden. Op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren worden namelijk de startnummers uitgegeven, tot het quotum is bereikt.

Maximaal kunnen 400 auto’s en 200 motoren worden ingeschreven. Deelnemers die te laat hun inschrijfformulier hebben geretourneerd, worden op een reservelijst geplaatst en blijven in het bestand van de stichting staan. Zij ontvangen het jaar daarop weer een uitnodiging met inschrijfformulier.

Er kunnen geen nieuwe adressen meer worden toegevoegd aan de adressenlijst van 2019.

 

UPDATE RALLY 2019

De aanmeldingen voor de Elfsteden Oldtimer Rally op 1 juni 2019 stroomden in rap tempo binnen. De lijst van deelnemers met auto's is inmiddels vol en er staan al gegadigden op de wachtlijst. Het heeft dus geen zin meer om aan te melden indien u met een auto wilt meerijden.

Voor de motoren zijn nog plaatsen beschikbaar. U kunt zich nog aanmelden.