Deelnemen

Op zaterdag 12 mei 2018 zal de volgende Elfsteden Oldtimer Rally worden gereden.

 

Het bestand voor deelnemers is vol. Er zijn geen startkaarten meer beschikbaar.

 

Het bestuur van de Stichting heeft begin januari  de deelnemers van de laatste drie gehouden Rally’s (2017, 2016 en 2015) een uitnodigingsbrief gestuurd. Ingeschrevenen die de laatste aaneengesloten drie jaren niet hebben deelgenomen worden uit het bestand verwijderd. Bij de uitnodiging zit een inschrijfformulier dat zo spoedig mogelijk dient te worden ingezonden. Op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren worden namelijk de startnummers uitgegeven, tot het quotum is bereikt.

Maximaal kunnen 400 auto’s en 200 motoren worden ingeschreven. Deelnemers die te laat hun inschrijfformulier hebben geretourneerd, worden op een reservelijst geplaatst en blijven in het bestand van de stichting staan en ontvangen het jaar daarop weer een uitnodiging met inschrijfformulier.

Heeft u niet eerder deelgenomen aan de Elfsteden Oldtimer Rally, dan kunt u zich inschrijven via telefoonnummer 0516-432907 en worden opgenomen in het bestand. Alleen auto’s en motoren t/m 1949 kunnen meedoen aan de rally.


Elfsteden Oldtimer Rally

Verlaat 4
8428 RS Fochteloo

Klik hier voor meer contactgegevens