Deelnemen

Afgelopen zaterdag 12 mei 2018 is de Elfsteden Oldtimerrally van dit jaar weer gereden. Het was een geweldige dag: de route was prachtig, het weer werkte mee en de deelnemers genoten met volle teugen! Foto's volgen zo spoedig mogelijk.

 

Voor de editie van 2019 gaan wij dit najaar weer hard aan de slag.

 

Het bestuur van de Stichting zal begin januari de deelnemers van de laatste drie gehouden Rally’s (2018, 2017 en 2016) een uitnodigingsbrief gestuurd. Ingeschrevenen die de laatste aaneengesloten drie jaren niet hebben deelgenomen worden uit het bestand verwijderd. Bij de uitnodiging zit een inschrijfformulier dat zo spoedig mogelijk dient te worden ingezonden. Op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren worden namelijk de startnummers uitgegeven, tot het quotum is bereikt.

Maximaal kunnen 400 auto’s en 200 motoren worden ingeschreven. Deelnemers die te laat hun inschrijfformulier hebben geretourneerd, worden op een reservelijst geplaatst en blijven in het bestand van de stichting staan. Zij ontvangen het jaar daarop weer een uitnodiging met inschrijfformulier.

 


Elfsteden Oldtimer Rally

Verlaat 4
8428 RS Fochteloo

Klik hier voor meer contactgegevens